Werkplek beheer

Veel organisaties zien de hardware- en softwarekosten als de belangrijkste kosten voor werkplek beheer. Een fout die veel gemaakt wordt! Werkplek beheer is een tak van sport die bij een goede inrichting veel tijd en geld kan besparen. Een slecht ingerichte computer zorgt voor veel overlast, uitval, ontevreden gebruikers en indirecte hoge kosten doordat niet productieve medewerkers moeten wachten op langzame applicaties.

Door in de ontwerpfase al rekening te houden met de werkzaamheden van de gebruikers en door beschikbare technologie slim toe te passen wordt een eenvoudige, maar vooral intuïtieve en eenvoudig te beheren werkplek gerealiseerd.

DeployIT denkt vooraf goed na over de gevolgen voor gebruikers en beheer. Hierdoor worden de kosten aanzienlijk gereduceerd wat de business case eenvoudig maakt. De gebruiker staat centraal in door DeployIT ontworpen werkplekken en daardoor werken uw gebruikers met plezier op door ons ingerichte werkplekken. Denk bij een ontwerp van een (virtuele of VDI) werkplek aan: OS deployment, Patch management, Software distribution, Workspace customization, Remote management, Green-IT, Power, management, inventory management. Een flinke hoeveelheid buzz-words, maar als u het ontwerp doorleest zullen deze onderwerpen duidelijk leesbaar behandeld zijn.

Door de jarenlange ervaring die DeployIT medewerkers hebben met het beheren van werkplekken en het ondersteunen van gebruikers kan worden voldaan aan de verwachtingen van een nieuwe werkplek. Door de gebruiker te betrekken bij het project kan deze bestaande problemen aangeven en nieuwe wensen kenbaar maken. Dat is geen vrijbrief voor het realiseren van alle wensen, maar levert wel op dat een project gedragen wordt door de organisatie en een werkplek die positief wordt ervaren.

Naast werkplekbeheer op uw eigen locatie is biedt DeployIT ook virtuele werkplekken aan in de cloud. Zo kunt u, waar u ook bent, zonder zorgen gebruik maken van al uw applicaties.