Waarom in de cloud bij DeployIT ?

Betrouwbaar

Kort na de oprichting van DeployIT in 2006 is begonnen met het aanbieden van cloud (SaaS) diensten. In die periode zijn vele klanten u voorgegaan en het overgrote deel maakt tot op heden nog steeds gebruik van de Hosted diensten van DeployIT. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het uitbreiden van het Hosted pakket om u nog meer diensten aan te kunnen bieden.

Goede handleidingen

Door uitgebreide handleidingen te verstrekken zijn de meeste problemen zelf op te lossen, 24 uur per dag. Daarnaast wordt bij elke dienst een afzonderlijke handleiding gemaakt met duidelijke omschrijvingen en plaatjes, zodat juist zonder veel computerkennis te bezitten gebruik gemaakt kan worden van de Hosted diensten.

Unieke service en support

DeployIT heeft naar eigen mening een unieke vorm van service & support.

Naast de uitgebreide handleidingen welke 24×7 beschikbaar zijn, heeft DeployIT klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Mocht u er ondanks alle online hulp niet uitkomen dan kunt u altijd een email sturen. Er wordt naar gestreefd u binnen een werkdag te antwoorden. En mochten we er niet uitkomen dan bellen we u.

Hoge uptime

Wij begrijpen als geen ander dat u inmiddels net zo afhankelijk bent van ICT als grote bedrijven. Daarom (en omdat we dat nu eenmaal hebben afgesproken in onze SLA) leveren we een hoge uptime. Zeker websites en email worden verwacht 24×7 beschikbaar te zijn. We hebben alle kennis in huis om de omgeving in optimale conditie te houden en beschikken daarnaast over een uitgebreid monitoring systeem wat alle servers in de gaten houdt zodat we binnen enkele minuten kunnen reageren als er zich een probleem voordoet.

Snel beschikbaar

Hosted diensten van DeployIT zijn ingepast in een intern opgezet standaardisatie systeem. Hierdoor is het mogelijk snel (meestal dezelfde werkdag) gebruik te kunnen maken van de online diensten. Bij de aanvraag van de dienst wordt altijd aangegeven wanneer deze beschikbaar zal zijn.

Back-up

Iedere computer expert zal het u melden: zorg voor een goede back-up!!! In praktijk zijn deze toch vaak enkele weken oud. Kies ook daarom voor onze Hosted diensten! DeployIT zorgt voor een dagelijkse back-up van alle gegevens zodat deze niet verloren gaan als er een disk defect raakt. Naast back-ups zijn de systemen voorzien van dubbelle disks (raid-1) voor data.

Ervaring en enthousiasme

DeployIT is een klein bedrijf met zeer enthousiaste medewerkers. Deze lopen zeer regelmatig ook bij klanten rond waar zeer veel ervaring wordt opgedaan met servers, clients en gebruikers. Hierdoor wordt een zeer uitgebreide ervaring opgebouwd welke uitstekend bruikbaar is bij het ontwikkelen en beheren van hosted diensten. Door deze werkwijze is ook hosting afwisselend en blijft men alert en enthousiast. en dat merk je…. in een dienstenpakket wat aansluit bij de klanten en bereidwillige medewerkers.