Uw WordPress website in de cloud

Een eigen website, uw identiteit op het internet! Voor veel bedrijven is een online visitekaartje een must. Er zijn vele mogelijkheden om een website te maken en veelal vergen ze veel kennis van computers en code. Het alternatief is een webdesigner inhuren en tegen hoge kosten een website laten ontwikkelen. Content Management Systemen (CMS) werden voorheen uitsluitend in grote bedrijven gebruikt.

Inmiddels is het echter gemeengoed. WordPress is een open source CMS systeem die zijn succes bewezen heeft. Er is weinig bijzondere kennis nodig om eenvoudig een goed ogende website te maken. Doordat DeployIT de initiële inrichting verzorgt kunt u direct beginnen met het ontwerpen van uw website. Cloud Website vergt geen uitbreidingen in hardware of software. Toegang tot het internet is voldoende. Zelfs vanuit een internetcafé of uw smartphone is uw website aan te passen via een smartphone app. Er zijn diverse mogelijkheden voor “cloud Website”.

[ultimatetables 7 /]

Aandachtspunten:

  • Uploaden van bestanden kan via de CMS administrator interface of via (s)FTP.
  • Er wordt standaard een database gekoppeld aan WordPress.
  • Installeren van templates of plugins is eenvoudig zelf uit te voeren.
  • Node.JS of PHP bevat standaard geen CMS. Hier kunt u zelf uw applicatie ontwikkellen. DeployIT kan u helpen en adviseren met uw eigen APPs.
  • U heeft toegang nodig tot de dns instellingen van uw domein nodig om enkele aanpassingen te maken.

Waarom in de cloud bij DeployIT?