Beheer / Outsourcing

DeployIT kan uw ICT-infrastructuur volledig beheren, of ondersteunen in het beheer er van. Uitbesteden van het ICT-beheer (outsourcing) betekent dat u eigenaar bent van uw systemen en DeployIT deze voor u beheert zodat u uw aandacht kan richten op andere zaken.

Samen met DeployIT bepaalt u op strategisch en tactisch niveau de weg die u voor ICT wilt inslaan. Daar DepoyIT uw (IT) omgeving kent kan DeployIT vlot de betekenis van nieuwe technologie voor u in kaart brengen.

Tevens zijn de kosten voor het beheer vooraf bekend. Het serviceniveau (SLA) en de bijbehorende kosten worden naar uw wensen vastgelegd. Regelmatig wordt met u de gang van zaken besproken en wordt u geadviseerd over uw ICT-infrastructuur.

DeployIT kan uiteraard ook een gedeelte van uw ICT-omgeving in beheer nemen, of uw eigen medewerkers ondersteunen. Uw eigen beheerorganisatie behoeft dan niet de diepgaande kennis op te bouwen van een bepaalde technologie of product, maar maakt gebruik van de kennis van DeployIT. Beheer geschiedt dan in nauw overleg met uw eigen beheerorganisatie. Ook hier wordt het service-level van de dienst afgestemd op uw wensen. Dit kan ook een oplossing zijn om uw eigen beheerorganisatie tijd te geven een technologie of product te leren beheren. Uw omgeving kan worden geoutsourced op uw eigen locatie, bij DeployIT in een datacenter of in de cloud van DeployIT. Afhankelijk van uw situatie wordt een advies op maat gemaakt.

Indien DeployIT niet betrokken is geweest bij de implementatie wordt eerst onderzoek gedaan naar de inrichting van uw ICT-omgeving. Tijdens dit onderzoek wordt de ICT-omgeving waar nodig gedocumenteerd en worden de afhankelijkheden in kaart gebracht.

De servicedesk van DeployIT wordt bemand door technische consultants die u vaak direct verder kunnen helpen.

Indien u geen software en/of hardware wilt aanschaffen dan kunt u via DeployIT ook ICT leasen. Zo houdt u geld vrij voor andere investeringen.