Synchroniseer alle documenten in de cloud met Nextcloud

Werken met al uw documenten, waar u zich ook bevindt. Of het nu gaat om een offerte, factuur, handleiding of ander document; ze zijn altijd binnen handbereik met “Cloud Datasynchronisatie”.

Wat kunt u verwachten van Nextcloud datasynchronisatie? Nextcloud biedt een website waardoor alle documenten altijd online beschikbaar zijn. Waar dan ook zijn de documenten bereikbaar. Via de Nextcloud client worden alle documenten ook gesynchroniseerd naar uw laptop of computer. Zo beschikt u altijd over de laatste versie.

Delen van documenten met collega’s klanten of leveranciers is eenvoudig.

Nextcloud wordt veelal gebruikt in grote organisaties als intranet en/of document management systeem. Dergelijke organisaties kunnen zich de kosten en het beheer van datasharing permitteren. Nu is dit via DeployIT ook voor u beschikbaar! Op een eenvoudige manier kan het MKB profiteren van de effectieve manier waarop documenten en informatie op een portaal of intranet kan worden opgeslagen. het maakt hierbij niet uit of men op kantoor is of in een internetcafé. Nextcloud is zonder veel kennis en kosten in te richten tot een overzichtelijk intranet waarin een wiki, project documenten, handleidingen, agenda, enz kan worden gedeeld met collega’s. Er zijn diverse mogelijkheden voor met alle beschikbare plugins.

[ultimatetables 5 /]

Aandachtspunten:

  • Mozille, Opera, Chrome of Edge wordt geprefereerd vanwege de integratie.
  • Microsoft Office 2019 wordt geprefereerd boven andere office applicaties vanwege de integratie.
  • Elke medewerker heeft een apart Nextcloud account nodig. Ook is het mogelijk om mappen te delen via een link voor bijvoorbeeld leveranciers of klanten.

Waarom in de cloud bij DeployIT?