Software as a Service (SaaS)

Software as a Service is een licentie model waarbij software (en een bijbehorende dienst) niet wordt verkocht, maar in de vorm van Lease wordt aangeboden op basis van gebruik. De software is beschikbaar als Cloud dienst, toegankelijk via internet (veelal webbased). U neemt als het ware een abonnement op de Cloud oplossing waarbij de beheer- en onderhouds-activiteiten voor uw organisatie wegvallen.

Door de steeds grotere vraag naar telewerken, werken buiten kantoortijden wordt het steeds lastiger beheer en onderhoud in te vullen. SaaS kan in veel gevallen een alternatief bieden. DeployIT levert een aantal SaaS diensten waardoor het mogelijk is met de standaard bouwblokken een complete werkomgeving te bouwen. Daarnaast is maatwerk mogelijk zodat uw medewerkers optimaal gebruik kunnen maken van de diensten.

Overstappen op de Cloud van DeployIT is eenvoudig. Selecteer de gewenste diensten en neem contact op met DeployIT over de overstap. In veel gevallen kunt u dezelfde dag al gebruik maken van de aangeboden diensten. Migratie van de bestaande gegevens naar de Cloud oplossing is in veel gevallen eenvoudig zelf uit te voeren met de handleidingen van DeployIT. Vooraf wordt altijd gezamenlijk afgesproken hoe de migratie plaatsvind zodat u verzekerd bent van een snelle start in de nieuwe omgeving; Welkom!!