Back-up in de cloud

De noodzaak van een back-up is bij velen bekend. Echter het regelen van een goede back-up is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn zeer veel verschillende producten op de markt en vaak blijkt dat als een back-up gebruikt moet worden het erg lastig is om de gegevens weer bruikbaar te maken. DeployIT heeft voor u het voorwerk gedaan en een cloud back-up omgeving ingericht die direct en eenvoudig bruikbaar is. Eenvoudige back-up software en een goede handleiding nemen uw zorgen om gegevensverlies weg. Wat kunt u verwachten van cloud Back-up? Na het installeren van een eenvoudig (en Nederlandstalig) back-up programma maakt u een selectie van de gegevens die voor u belangrijk zijn. De handleiding geeft hierbij tips. Vervolgens wordt er regelmatig (bijvoorbeeld dagelijks) een back-up gemaakt van uw belangrijke gegevens.

Voor het terugplaatsen van gegevens (restore) kunt u eenvoudig de handleiding volgen. Er zijn diverse mogelijkheden voor cloud Back-up.

[ultimatetables 1 /]

Aandachtspunten:

  • Alle back-up informatie wordt versleuteld verstuurd over internet. Dit kan gevolgen hebben voor de internet performance, uw back-up window en restore tijden.
  • Een Back-up account is slechts op één werkplek bruikbaar.
  • Back-up informatie wordt incrementeel en versleuteld opgeslagen. Dit scheelt veel back-up tijd en ruimte in uw back-up account.

DeployIT biedt ook een disaster recovery oplossing voor uw servers.
Dagelijks wordt (een kopie van) de back-up weggeschreven naar de cloud van DeployIT. Op het moment dat uw omgeving defect raakt kan worden uitgeweken naar het datacenter van DeployIT. De servers worden vanuit de disaster back-up weer beschikbaar gemaakt in het datacenter van DeployIT waarna u binnen korte tijd weer gebruik kunt maken van uw data in de cloud van DeployIT. Klik hier voor meer informatie.

Waarom in de cloud bij DeployIT?