Office3651

Op kantoor, waar je ook bent

Werken vanuit kantoor, thuis of onderweg: met Microsoft Office 365 heb je overal toegang tot de laatste versies van de Image_AcrossYourDevice_430x145 Office applicaties en je documenten. Hierdoor kun je vanaf een wijde reeks van apparaten nieuwe documenten maken, ze bewerken en delen met anderen. Deel je creaties met collega’s vanaf je laptop en zend de laatste versie van het document naar de klant vanaf je smartphone zonder enige vertraging. Altijd up-to-date en eenvoudig toegankelijk voor jou en voor iedereen die je wilt. Het is snel en eenvoudig.

Professioneel gereedschap voor professionals

Image_StayConnected_430x230-300x160Creëer een unieke uitstraling voor je email, gebruik je eigen domeinnaam en creëer naamsbekendheid. Met Office 365 kun je eenvoudig marketingmateriaal maken om je bedrijf in de markt te zetten. Houdt contact met collega’s en klanten door een grote scala aan communicatiemiddelen. Één-op-één communicatie via email, IM of toegewezen groepen (van klein tot groot), via video conferencing or social media. Verbindt met je email en agenda en houdt je contactpersonen up-to-date: overal, veilig, snel en up-to-date.

Team up

04_conferencing_01_section1-300x149Houdt contact met je team door middel van HD video, delen van documenten en gedeelde agenda’s. Iedere gebruiker heeft 1 TB dataopslag, genoeg ruimte om al je documenten online bij de hand te hebben. Breng wijzigingen aan en deel je documenten waar en wanneer je maar wilt.

Security en privacy

Jouw documenten zijn veilig bij Office 365. De datacenters worden 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gemonitord. Je blijft eigenaar van je data en bepaalt zelf wie toegang krijgt tot welke documenten en wie niet. De data is encrypted opgeslagen en wordt encrypted gecommuniceerd en gedeeld met anderen. Office 365 brengt de “best practices” van 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van business software samen zodat je een geïntegreerde Software-as-a-Service oplossing krijgt.

Snel op weg

Het eenvoudig te gebruiken admin center is overal toegankelijk met een stap-voor-stap assistentie, zodat je zonder moeite gebruikers kunt toevoegen en snel de diensten kunt gebruiken. Je kunt de diensten eenvoudig beheren vanaf elke locatie en Office 365 staat garant dat de IT is up-to-date en dat de diensten altijd beschikbaar zijn.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Office 365? DeployIT kan je voorzien van meer informatie over de mogelijkheden voor jouw business. Neem contact met ons op en we voorzien je van alle gewenste informatie.