Cloud diensten

Cloud diensten / Software as a Service (SaaS)

DeployIT biedt diverse cloud oplossingen zoals Microsoft Exchange en Sharepoint via internet aan als dienst (Software as a Service). Bij cloud diensten staan de benodigde servers met de benodigde software in een datacenter bij DeployIT. De software wordt volledig werkend aangeboden zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Uw gebruikers benaderen de omgeving via het Internet. DeployIT verzorgt het gehele beheer van de omgeving. U behoeft voor deze dienst niet zelf te investeren in server hardware, software, ruimte of een beheerorganisatie. U neemt een volledig werkende dienst af die voorziet in de functionaliteit die u nodig heeft. Daarom betaalt u slechts voor de onderdelen die u daadwerkelijk gebruikt.

De cloud via DeployIT is ideaal voor bedrijven die niet de technische kennis in huis (willen) hebben om zelf een professionele omgeving op te zetten en onderhouden. Maar ook goed voor bedrijven die hun geld willen investeren in andere middelen, zoals startende ondernemers. Het data center is voorzien van een redundantie, koeling, (nood)stroom en toegangsbeveiliging wat een zeer hoge beschikbaarheid en beveiliging garandeert.

Daar DeployIT de benodigde investeringen kan verdelen over de vele klanten kan deze diensten aanbieden tegen een financieel aantrekkelijke prijs. Klik hier voor meer informatie over cloud diensten van DeployIT.

Zie ook Waarom in de cloud bij DeployIT?