Cloud Microsoft Sharepoint

Microsoft Sharepoint in de cloud

Werken met al uw documenten, waar u zich ook bevindt. Of het nu gaat om een offerte, factuur, handleiding of ander document; ze zijn altijd binnen handbereik met “Cloud DMS”.

Afhankelijk van de afgenomen dienst zelfs geïntegreerd met Outlook of gesynchroniseerd op uw computer. Wat kunt u verwachten van Microsoft Sharepoint in de cloud? Microsoft Sharepoint Server 2013 wordt veelal gebruikt in grote organisaties als intranet en/of document management systeem. Dergelijke organisaties kunnen zich de kosten en het beheer van Sharepoint permitteren. Nu is dit via DeployIT ook voor u beschikbaar! Op een eenvoudige manier kan het MKB profiteren van de effectieve manier waarop documenten en informatie op een portaal of intranet kan worden opgeslagen. het maakt hierbij niet uit of men op kantoor is of in een internetcafé. Sharepoint is zonder veel kennis en kosten in te richten tot een overzichtelijk intranet waarin een wiki, project documenten, handleidingen, agenda, enz kan worden gedeeld met collega’s. Er zijn diverse mogelijkheden voor “Cloud Microsoft Sharepoint”.

Standard (Foundation)Enterprise (Server)
Schijfruimte5Gb / 5 gebruikers10Gb / 5 gebruikers
Optioneel:
Eigen URL incl. certificaatmeerprijsmeerprijs
5Gb extra schijfruimtemeerprijsmeerprijs

Aandachtspunten:

  • Internet Explorer 11 of Microsoft Edge wordt geprefereerd boven andere browsers vanwege de integratie.
  • Microsoft Office 2016 (of Office 2013) wordt geprefereerd boven andere office applicaties vanwege de integratie.
  • Elke medewerker heeft een apart Sharepoint account nodig. Door middel van maatwerk is het mogelijk om klanten of leveranciers toegang te geven tot uw Sharepoint omgeving.

Waarom in de cloud bij DeployIT?